Životní pojištění

+420 702 138 104

Domluvte si konzultaci ihned

Parents with daughter. Family in a park. Newborn girl.

I na život se lze dobře pojistit. Je to pro případy a situace, které život přináší a které byste běžně neočekávali. Pomůžu Vám zajistit si efektivně peníze a zajištění pro všechny takové události. Porovnám rozsah krytí, výši odškodného, pojistné plnění, míru rizik a další parametry s výši pojistného tak, aby pojištění bylo pro Vás výhodné.

Investování by mělo být srdcem Vašeho finančního plánu, pojištění jeho páteří. Hlavním smyslem pojištění je poskytnout pojistnou ochranu proti finančním ztrátám a nepředvídatelným událostem.

Při výběru pojištění dbám na to, aby byl kvalitně pojištěný zejména hlavní živitel domácnosti. Pojišťujeme fatální rizika, která mohou ohrozit Váš životní standard a finanční plán. Nejvyšší váhu dávám na pojištění invalidity a smrti. Teprve až po ní na základě důkladné analýzy navrhuji pojištění pracovní neschopnosti, vážných nemocí a trvalých následků úrazu.

Nepojišťuji z mého pohledu zbytečnosti typu denní odškodnění úrazem nebo hospitalizaci, které neohrožují příjem rodiny. Dbám také na pojištění invalidity a snížené soběstačnosti u dětí.

Moji partneři

Domluvte si nezávislou konzultaci zdarma

Jsem tu pro Vás a Vy se na mě můžete kdykoli obrátit s žádostí o pomoc nebo radu. Ať už chystáte svatbu, rekonstrukci nebo chcete procestovat svět, poradím Vám, jak si své sny co nejdříve splnit